Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1866g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)700g2309kcal46.9g559.7g2.8g0g
Valkosipuli 37g40kcal2.9g6.1g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)466g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Paprika punainen 933g273kcal8.8g42g3.7g17.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g863g242kcal5.2g51.3g1.7g21.6g
Herkkusieni 466g74kcal9.8g1.4g1.5g7g
Herne, pakaste (rainbow)933g793kcal56g139.9g0g28.9g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g47g420kcal0g0g46.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka187g153kcal6.3g35.4g1.9g1.9g
Mustapippuri 37g104kcal4.1g14.3g1.2g9.9g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g140g91kcal10.5g12.6g0.7g0.1g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)1446g1793kcal318.1g0g57.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16240g12835kcal949.4g1770.2g238g191.6g
Valittu annoskoko8120g6418kcal474.7g885.1g119g95.8g
Annoskoko puolitettuna4060g3209kcal237.4g442.6g59.5g47.9g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317