Voi-rypsiöljy-vesilevite

Huoneenlämmössä pehmitettyä voita 100 g, 1 dl kylmäpuristettua rypsiöljyä sekoitetaan samettimaiseksi seokseksi sähkövatkaimella.

Lopuksi lisätään vesi pikkuhiljaa ja sekoitetaan edelleen kunnes seos on tasaista.

Maustetaan halutessa suolalla ja vaikkapa valkosipulilla tai yrteillä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Satsu82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2800g20312kcal33.3g11.2g2276.4g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2520g22285kcal0g0g2520g0g
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16240g85193kcal66.6g22.4g9592.8g0g
Valittu annoskoko8120g42596kcal33.3g11.2g4796.4g0g
Annoskoko puolitettuna4060g21298kcal16.7g5.6g2398.2g0g
Arvot/100g100g525kcal0.4g0.1g59.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188025