Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g4207g7573kcal1035g122g323.5g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g2805g3366kcal78.5g143g280.5g11.2g
Sipuli (kuorittu)701g189kcal9.1g33.7g1.4g11.9g
Rypsiöljy 140g1240kcal0g0g140.2g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g210g238kcal1.5g48.4g0.1g0g
Valkosipuli 56g61kcal4.4g9.1g0.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16240g25334kcal2257g712.4g1492g48.6g
Valittu annoskoko8120g12667kcal1128.5g356.2g746g24.3g
Annoskoko puolitettuna4060g6334kcal564.3g178.1g373g12.2g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117