Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)653g176kcal8.5g31.4g1.3g11.1g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1867g317kcal35.5g39.2g3.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g840g2352kcal159.6g0.3g184.8g0g
Jauheliha, sika-nauta 3733g8267kcal653.3g0g634.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g607g170kcal3.6g36.1g1.2g15.2g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g420g3780kcal0g0g420g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16240g30125kcal1721g214g2491.4g52.6g
Valittu annoskoko8120g15063kcal860.5g107g1245.7g26.3g
Annoskoko puolitettuna4060g7531kcal430.3g53.5g622.9g13.2g
Arvot/100g100g186kcal10.6g1.3g15.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269492