Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka1213g134kcal13.3g13.3g2.4g12.1g
Lanttu 1867g539kcal18.7g85.9g5.6g33.6g
Porkkana 1680g549kcal10.4g93.4g3.4g42.8g
Sipuli 933g282kcal11.7g44.8g1.9g15.9g
Kesäkurpitsa zucchini 1213g219kcal6.8g30.3g4.9g8.5g
Mustapippuri 19g52kcal2g7.2g0.6g4.9g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g47g149kcal0.5g36.9g0g0g
Sinappi 47g61kcal2g6.6g2.8g0.8g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g47g79kcal0g19.1g0g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g933g280kcal9.3g37.3g2.8g0g
Rypsiöljy 93g825kcal0g0g93.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16240g6340kcal149.4g749.6g235.4g237.2g
Valittu annoskoko8120g3170kcal74.7g374.8g117.7g118.6g
Annoskoko puolitettuna4060g1585kcal37.4g187.4g58.9g59.3g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091