Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 179g136kcal3.4g27.7g0.4g1.8g
Parsakaali (Pirkka)113g34kcal5.2g2.2g0.3g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g1.3g3kcal0.1g0.5g0.1g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g31g105kcal6.9g0.1g8.8g0g
Vesi450g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1628g577kcal32.2g64.8g19.4g5g
Valittu annoskoko814g288kcal16.1g32.4g9.7g2.5g
Annoskoko puolitettuna407g144kcal8.1g16.2g4.9g1.3g
Arvot/100g100g35kcal2g4g1.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056