Mansikka-Raparperi Vispipuuro

1L vettä
500g mansikoita
200g raparperia
1,5dl mannasuurimoita
40g sokeria
Laita kattilaan pieniksi pilkotut raparperit, sokeri ja vesi.

Keitä n. 10min.

Vatkaa joukkoon mannasuurimot (Nalle) ja keitä 5min (tai pakkauksen ohjeen mukaan.

Nosta puuro hellalta ja vispilöi kylmät mansikat sekaan.

(Ei haittaa vaikka mansikat jäisivät "kokonaisiksi" ;) .
Jäähdytä n. puoli tuntia.

Vispaa sähkövatkaimella kuohkeaksi (tässä vaiheessa mansikatkin rikkoutuvat.

Lisäämällä mansikat puuroon vasta keittämisen jälkeen saat niistä enemmän makua ja säästät arvokkaita vitamiineja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Mansikka 219g102kcal1.1g18.4g0.4g4.2g
Raparperi 88g30kcal0.6g4.8g0.1g1.2g
Mannasuurimot nalle (Raisio), annos 40g53g189kcal6.3g36.7g1.3g2.1g
Sokeri 18g71kcal0g17.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1627g783kcal16g154.8g3.6g15g
Valittu annoskoko814g391kcal8g77.4g1.8g7.5g
Annoskoko puolitettuna407g196kcal4g38.7g0.9g3.8g
Arvot/100g100g48kcal1g9.5g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295483