Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 2998g1151kcal30g206.8g6g74.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1199g1991kcal227.8g0g119.9g0g
Sipuli 300g91kcal3.7g14.4g0.6g5.1g
Basilika, kuivattu 3g7.6kcal0.4g0.6g0.1g1.2g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 9g25kcal1g3.4g0.3g2.4g
Kananmuna kuorineen punnittu 360g452kcal39.6g0.9g32.4g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1499g495kcal49.5g73.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 255g872kcal15.4g192.6g1.8g5.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16272g10166kcal734.8g984.2g322.2g179g
Valittu annoskoko8136g5083kcal367.4g492.1g161.1g89.5g
Annoskoko puolitettuna4068g2542kcal183.7g246.1g80.6g44.8g
Arvot/100g100g63kcal4.5g6g2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686