Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2411g788kcal14.9g134g4.8g61.5g
Kaali, valkokaali2411g509kcal28.9g82g4.8g50.6g
Sipuli (kuorittu)603g163kcal7.8g28.9g1.2g10.2g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g181g36kcal0g11.8g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl60g85kcal2.8g5.5g5.7g0g
Hunaja 84g279kcal0.4g68.2g0g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 1145g635kcal9.5g141.8g0.9g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g1205g1422kcal36.2g48.2g120.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16272g7833kcal201g1040.8g275.8g244.6g
Valittu annoskoko8136g3916kcal100.5g520.4g137.9g122.3g
Annoskoko puolitettuna4068g1958kcal50.3g260.2g69g61.2g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.4g1.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316