Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras60g210kcal8.1g39.4g1.7g3.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha300g498kcal57g0g30g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 97g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g250g63kcal8.2g7.2g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g60g17kcal0.7g2.9g0.2g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1628g1934kcal173.4g103.8g90.4g12.2g
Valittu annoskoko814g967kcal86.7g51.9g45.2g6.1g
Annoskoko puolitettuna407g484kcal43.4g26g22.6g3.1g
Arvot/100g100g119kcal10.7g6.4g5.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=401042