Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen209g42kcal1.3g7.9g0.6g2.9g
Tuorekurkku, annos 50g322g129kcal1.9g4.5g0.3g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow117g117kcal26.9g0g1.2g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g167g267kcal28.4g0.2g16.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1630g1110kcal117g25.2g37.6g5.8g
Valittu annoskoko815g555kcal58.5g12.6g18.8g2.9g
Annoskoko puolitettuna408g277kcal29.3g6.3g9.4g1.5g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533