Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)30g3kcal0.5g0g0.2g25.8g
Ruisjauho Pirkka243g740kcal23.5g148g4.9g36.4g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)131g421kcal18.1g76.2g4.2g16.4g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g40g57kcal5.7g5.7g1.4g19.4g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g6.1g24kcal0g6.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 354g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g11g40kcal5g4.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g2569kcal105.6g480.8g22.8g196g
Valittu annoskoko816g1285kcal52.8g240.4g11.4g98g
Annoskoko puolitettuna408g642kcal26.4g120.2g5.7g49g
Arvot/100g100g158kcal6.5g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040