Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g227g816kcal29.5g158.7g4.8g8.4g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 113g413kcal31.6g0g32.2g0g
Oliiviöljy 30g267kcal0g0g30.2g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot106g307kcal14.8g1.1g27.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu91g114kcal10g0.3g8.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen189g62kcal6.2g9.3g0g0g
Basilika, tuore 45g12kcal1.4g0.5g0.4g0.7g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.5g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g4017kcal189.4g344.8g206.8g18.8g
Valittu annoskoko816g2008kcal94.7g172.4g103.4g9.4g
Annoskoko puolitettuna408g1004kcal47.4g86.2g51.7g4.7g
Arvot/100g100g246kcal11.6g21.1g12.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=410648