Lämmin savulohisalaatti

Kuullota rypsiöljyssä pinaatti, tomaatti, paprika ja pähkinät.

Keitä kananmunat ja pilko.

Laita lautasille valmiiksi salaatti ja kurkku sekä kananmunaviipaleet.

Kerrosta päälle lämpimät ainekset ja päälle lohi.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi lisää hieman suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 653 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 150g45kcal1.4g7.7g0.3g3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g156g32kcal0.9g5.9g0.5g2.2g
Rypsiöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Pinaatti 56g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.7g
Cashew pähkinä, pirkka38g216kcal7.5g7.1g17.3g1.3g
Salaatti, jäävuori tuore50g5kcal0.6g0.4g0.1g0.5g
Savulohi, pelkästään150g297kcal26g0g23.1g0g
Kananmuna kuoreton 156g223kcal19.5g0.5g16g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kurkku, tuore50g5kcal0.3g0.8g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g1773kcal114.2g45.4g127.8g16.2g
Valittu annoskoko816g887kcal57.1g22.7g63.9g8.1g
Annoskoko puolitettuna408g443kcal28.6g11.4g32g4.1g
Arvot/100g100g109kcal7g2.8g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111998