Lohikiusaus

Viipaloi lohi paloiksi.

Voitele vuoka.

Laita osa juureksista ja kasviksista vuoan pohjalle ja niiden päälle osa lohisuikaleista.

Laita loput kasvis ja juuressuikaleet lohipalojen päälle.

Sekoita keskenään munat, mausteet, alpro soya sekä vesi.

Kaada seos vuokaan levittäen sitä koko alueelle tasaisesti.

Kallista vuokaa puolelta toiselle mausteiden jaj nesteiden sekoittumiseksi.

Paista aluksi 225 asteessa kiehumiseen saaakka ja pinnan ruskistumiseksi.

ja laske lämpö sitten 175 asteeseen.

Paista uunissa n. reilu tunti, että kasvikset pehmenevät.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohi, viipale (Netto), annos 50g1246g2180kcal236.7g0g137g1.2g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g2396g958kcal24g194.1g7.2g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1342g376kcal14.8g64.4g5.4g40.2g
Kananmuna, omega, kuoreton 541g751kcal67.7g1.6g53.1g0g
Alpro soya light kevyt ruoka, soijakerma 5% (Alpro soya), annos 251g1198g779kcal24g39.5g55.1g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 1198g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g216g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g24g41kcal1.9g7.7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g10169kcal738.2g614.6g516g90g
Valittu annoskoko8160g5084kcal369.1g307.3g258g45g
Annoskoko puolitettuna4080g2542kcal184.6g153.7g129g22.5g
Arvot/100g100g62kcal4.5g3.8g3.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393603