Pähkinä-kinuskikakku

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Vuoraa irtopohjainen kakkuvuoka leivinpaperilla ja voitele se. Sekoita kulhossa vehnäjauho, leivinjauhe, ruokosokeri ja kookoshiutaleet.

Sulata margariini (100 g) ja lisää joukkoon sekoittaen.

Painele seos vuoan pohjalle ja kypsennä uunin alatasolla 10 minuuttia, nosta hetkeksi jäähtymään.

Rouhi saksanpähkinät (1 pss/70 g) karkeiksi.

Ripottele pohjan päälle.

Kaada päälle kinuskikastike.

Sekoita tuorejuusto, sokeri ja kananmunat keskenään ja kaada vuokaan.

Jatka kypsentämistä 30-35 minuuttia, kunnes päällys on kiinteähkö.

Anna jäähtyä muutaman tunnin jääkaapissa, kunnes kakku on täysin kylmä.

Voit välillä varovasti irrottaa kakun reunoja veitsellä, sillä kinuski tarttuu jäähdyttyään helposti vuokaan.

Koristele kakku saksanpähkinöillä (1 pss/70 g).

(Ohje Yhteishyvä-lehdestä vuodelta 2008)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pampupala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 328g1329kcal0g327.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 702g1001kcal87.7g2.1g71.9g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour 15%, maustamaton2673g4545kcal200.5g26.7g401g0g
Vehnäjauho puolikarkea 408g1399kcal41.5g285.4g4.9g14.3g
Kookoshiutale 241g1590kcal19.6g15.4g155.3g39.2g
Ruokokidesokeri (Dan sukker), annos 500g575g2299kcal0g569g0g0g
Saksanpähkinä 936g6364kcal137.5g30.9g610.1g148.8g
Kinuskikastike (Rainbow)1671g5179kcal45.1g1035.9g88.6g0g
Juokseva rypsiöljyvalmiste, Sunnuntai (Ravintoraisio)595g4283kcal0g0g475.8g0g
Leivinjauhe 33g59kcal1.7g12.6g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g56094kcal1067.2g4610.2g3615.2g405g
Valittu annoskoko8160g28047kcal533.6g2305.1g1807.6g202.5g
Annoskoko puolitettuna4080g14024kcal266.8g1152.6g903.8g101.3g
Arvot/100g100g344kcal6.5g28.2g22.2g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93710