Kaalipata (soijalla)

140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 583 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 490g1885kcal188.8g227.1g11.3g50g
Kaali, valkokaali2277g480kcal27.3g77.4g4.6g47.8g
Sipuli (käsittelemätön)736g199kcal9.6g35.3g1.5g12.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g455g128kcal2.7g27.1g0.9g11.4g
Vesi4204g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16324g5385kcal456.8g733.8g36.6g243.4g
Valittu annoskoko8162g2692kcal228.4g366.9g18.3g121.7g
Annoskoko puolitettuna4081g1346kcal114.2g183.5g9.2g60.9g
Arvot/100g100g33kcal2.8g4.5g0.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223437