Pihlajanmarja-porkkanamarmeladi HY

Keitä riivityt pihlajanmarjat vesitilkassa pehmeiksi ja soseuta esim.

sauvasekoittajalla.

Lisää marjasose, porkkanaraaste, sokeri ja kanelitanko kattilaan, keitä pienellä lämmöllä, kunnes porkkanaraaste on pehmeää ja seos paksua.

Poista kanelitanko ja purkita puhtaisiin purkkeihin.

Sopii myös kermakakkuun ja kääretorttuun.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1311 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pihlajanmarja 313g139kcal2.3g19.5g0g18.8g
Porkkanaraaste 200g313g84kcal1.9g16.6g0.6g7.8g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g188g731kcal0g183.8g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g6.9g42kcal0.5g4g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1639g1993kcal9.4g447.8g6g53.2g
Valittu annoskoko819g996kcal4.7g223.9g3g26.6g
Annoskoko puolitettuna410g498kcal2.4g112g1.5g13.3g
Arvot/100g100g122kcal0.6g27.3g0.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=308669