Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 33g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g20g33kcal4g0g2g0g
Voi 0.6g4.1kcal0g0g0.5g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)9g33kcal1.5g6g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Chili paprika punainen0.7g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g8g8.8kcal0.6g1.1g0.1g0.6g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g6.1g15kcal1.2g0g1.3g0g
Korppujauho 0.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g209kcal15.4g17.6g8.4g3g
Valittu annoskoko82g105kcal7.7g8.8g4.2g1.5g
Annoskoko puolitettuna41g52kcal3.9g4.4g2.1g0.8g
Arvot/100g100g127kcal9.4g10.7g5.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485