Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto14g48kcal2.8g0g4.1g0g
Sipuli 9g2.8kcal0.1g0.4g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 47g16kcal2.2g0.9g0.1g1.2g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)1.9g5.1kcal0.2g0.2g0.4g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g9g30kcal0.2g0.3g3.1g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g206kcal11.2g4g15.4g2.8g
Valittu annoskoko82g103kcal5.6g2g7.7g1.4g
Annoskoko puolitettuna41g52kcal2.8g1g3.9g0.7g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.4g9.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036