Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g63g60kcal12.6g0g1.1g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g7.3g19kcal0.2g0.3g2g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]12g42kcal1.5g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g241kcal28.6g0.6g15.4g0g
Valittu annoskoko83g121kcal14.3g0.3g7.7g0g
Annoskoko puolitettuna41g60kcal7.2g0.2g3.9g0g
Arvot/100g100g146kcal17.3g0.4g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270