Elovena leipä

42 asteiseen veteen kaurahiutaleet ja kuivahiiva.

Sekoita loput aineet ja levitä jauhotetuin kävin pellille leivinpaperin päälle.

Anna kohota 40 minuuttia ja paista 200 asteessa n 20 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Neljänviljanhiutale 9g31kcal0.9g5.4g0.3g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea 28g97kcal2.9g19.7g0.3g1g
Vesi39g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.9g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g331kcal7.6g52g9g4.2g
Valittu annoskoko83g166kcal3.8g26g4.5g2.1g
Annoskoko puolitettuna41g83kcal1.9g13g2.3g1.1g
Arvot/100g100g201kcal4.6g31.5g5.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173098