Kevyt kaalikeitto

Ruskista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää sekaan ohueksi pilkotut porkkanat, kaali ja sipulit.

Ruskista vielä hetki ja kaada sitten sekaan vesi tai lihaliemi.

Mausta makusi mukaan.

Veden/ lihaliemen määrää voit säädellä mielesi mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 440 grammaa

Elisademir

Elisademir sanoi...

Runsaan oloinen annos. Ei kuitenkaan tule \"ähkyä\".

tiistai 17.07.2012 klo 11:38

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali28g5.9kcal0.3g1g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Sipuli kuivattu 2.3g6.4kcal0.2g0.8g0g0.8g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g93kcal8.4g5g4g3.2g
Valittu annoskoko83g47kcal4.2g2.5g2g1.6g
Annoskoko puolitettuna41g23kcal2.1g1.3g1g0.8g
Arvot/100g100g56kcal5.1g3g2.4g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298987