Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g50g30kcal0.7g6.5g0g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 19g64kcal1.9g13.1g0.2g0.7g
Kananmuna kuorineen punnittu7.5g10kcal0.8g0g0.7g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g6.3g16kcal1.9g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g240kcal10.6g39.4g3.6g2.2g
Valittu annoskoko83g120kcal5.3g19.7g1.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna41g60kcal2.7g9.9g0.9g0.6g
Arvot/100g100g146kcal6.4g23.9g2.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192