Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 12g41kcal0.7g9g0.1g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)14g23kcal0.4g0.6g2.1g0g
Ruokasuola jodioitu 0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g128kcal2.2g19.2g4.4g0.6g
Valittu annoskoko83g64kcal1.1g9.6g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna41g32kcal0.6g4.8g1.1g0.2g
Arvot/100g100g78kcal1.3g11.6g2.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200469