Bataatti-porkkana-kylmäsavuporokeitto

* Raasta juurekset.

Kuumenna kattilassa öljy ja pyöräytä juurekset
siinä.

* Lisää currya 1 rkl ja sekoita.

* Kaada vesi ja liemikuutiot.

Anna
kiehua kypsäksi.

* Lisää juusto ja anna sen liueta.

* Leikkaa porosiivut suikaleiksi ja
lisää ne keittoon.

Lisää musta-
pippurirouhe ja persilja.

Tarkista
suola.

Juustoa vaihtamalla saa eri makuja.

Créme Bonjour miedohko, Kosken-
laskijasta saa tuhdimman makuista.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 530 grammaa

060420eh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Bataatti, kuorittu 5.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 52g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1.1g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%5.2g8.8kcal0.4g0.1g0.8g0.1g
Kokolihaleikkele, poroleikkele, kylmäsavustettu 2.6g3.3kcal0.6g0g0.1g0g
Persilja 1.6g0.4kcal0g0g0g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g64kcal2.8g3.8g4g1.4g
Valittu annoskoko83g32kcal1.4g1.9g2g0.7g
Annoskoko puolitettuna42g16kcal0.7g1g1g0.4g
Arvot/100g100g38kcal1.7g2.3g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108110