Mansikkavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

Survo mansikat sauvasekoittimella tai käytä kokonaisia mansikoita ja sekoita joukkoon rahka.

Laita sekaan joko sokeria tai keinotekoista makeutusainetta.

Sekoita rahka-mansikkaseos ja valkuaisvaahto keskenään.

Valkuaisia voi käyttää vain yhdenkin, oli enemmän ainakin minun makuuni tällainen versio

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Pinto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka, valio39g25kcal3.9g1.6g0.1g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 13g5.3kcal1.2g0.1g0g0g
Mansikka 31g15kcal0.2g2.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g90kcal10.6g8.6g0.4g1.2g
Valittu annoskoko83g45kcal5.3g4.3g0.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna42g23kcal2.7g2.2g0.1g0.3g
Arvot/100g100g55kcal6.4g5.2g0.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177191