Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g49g17kcal1.2g1.7g0g1.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g14g39kcal2.7g0g3.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 13g10kcal0.2g2g0g0.1g
Kanttarelli, tuore, annos 100g7g1.7kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g136kcal8.4g7.8g6.2g2.8g
Valittu annoskoko83g68kcal4.2g3.9g3.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna42g34kcal2.1g2g1.6g0.7g
Arvot/100g100g82kcal5.1g4.7g3.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493