Kinkkukiusaus kalkkunasta

Lado vuokaan ainekset kerroksittain: peruna, kalkkunasuikaleet ja vihannekset, ja peruna.

Mausta suolalla, pippurilla ja valkoswipulijauheella, halutessasi käytä myös chilimaustetta.

Kaada ruokakermat päälle ja laituuniin 200 astetta n. tunti, enemmänkin, niin että perunat pehmenevät mössöksi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Blondilumikk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 400g286kcal7.3g57.7g0.8g4.3g
Kalkkunanfileesuikale, snellman 300g240g262kcal57.6g0.2g2.4g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml100g150kcal2g2.5g15g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g80g68kcal1.1g3.5g5.6g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1640g1532kcal136g127.8g47.6g9g
Valittu annoskoko820g766kcal68g63.9g23.8g4.5g
Annoskoko puolitettuna410g383kcal34g32g11.9g2.3g
Arvot/100g100g93kcal8.3g7.8g2.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197046