Lasagne omatekoinen

Ruskista jauheliha.

Tee ruskea kastike.

Sen jälkeen valkoinen kastike.

Yhdistä kastikkeet ja väliin levyt ja uuniin 225 ja 45 min. Folio päällä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Jokete71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g160g272kcal32g0g16g0g
Voi 21g154kcal0.3g0.1g17.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 26g89kcal2.7g18.2g0.3g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 240g0kcal0g0g0g0g
Voi 22g163kcal0.3g0.1g18.2g0g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 200g85kcal6.8g9.6g2g0g
Juustoraaste emmental punaleima70g273kcal20.3g0g21g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras80g280kcal10.4g56g1.2g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1640g2633kcal145.6g168g151.8g6.6g
Valittu annoskoko820g1317kcal72.8g84g75.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna410g658kcal36.4g42g38g1.7g
Arvot/100g100g161kcal8.9g10.2g9.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273594