Tonnikalapihvit

Sekoita puoleen purkkiin kermaviilia mausteet: Paprikajauhe, suola, pippuri tai chili toimii myös hyvin.

Seuraavaksi sekaan tonnikala(vedet valutettu kunnolla pois) ja sitten juustoraaste ja lopuksi kananmuna.

Paista kuumalla pannulla pinnasta rapeaksi (tämä on haastavin vaihe, koska nämä hajoaa helposti).

Voi paistaa myös uunissa, mutta ei tule läheskään yhtä hyviä kuin pannulla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 410 grammaa

Temehoo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, maustamaton (Valio)2000g2400kcal60g82g200g0g
Tonnikala filee vedessä atlantic 195g/150g (lidl)3000g3390kcal810g0g15g0g
Polar 15% juustoraaste (150g)1000g2600kcal310g0g150g0g
Tomaattipyree, Pirkka200g164kcal6.8g38g2g2g
Kananmuna 50g(kpl)2000g2520kcal220g6g180g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16400g22148kcal2813.6g252g1094g4g
Valittu annoskoko8200g11074kcal1406.8g126g547g2g
Annoskoko puolitettuna4100g5537kcal703.4g63g273.5g1g
Arvot/100g100g135kcal17.2g1.5g6.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208813