Feta-Edam KurkkuTomsuPerussalaatti

Choppaa vihannekset ja juustot

Muista puhdistaa siemenkodat paprikoista ja pestä vihannekset vedellä ennen käyttöä.

Lisää mausteita kuten:
Valkosipulirouhe
Mustapippurirouhe
Oregano
Rakuuna varovasti

ja laita halutessasi pieni määrä oliiviöljyä tai sitruunarypsiöljyä..

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 205 grammaa

Freyascats
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore2000g200kcal12g33.8g2g14g
Tomaatti 2500g569kcal14g86.2g7.5g35g
Paprika keltainen 1700g512kcal16g86.7g3.4g34g
Fetajuusto Apetina 8 %1000g1500kcal160g0g80g0g
Edamjuusto 17 % (500g) (Pirkka), annos 8g1000g2650kcal280g0g170g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16400g10863kcal964g413.4g525.8g166g
Valittu annoskoko8200g5431kcal482g206.7g262.9g83g
Annoskoko puolitettuna4100g2716kcal241g103.4g131.5g41.5g
Arvot/100g100g66kcal5.9g2.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235720