Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g1000g990kcal88g70g36g8g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g2800g4760kcal560g0g280g0g
Vesi, vesijohtovesi 4400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16400g11500kcal1296g140g632g16g
Valittu annoskoko8200g5750kcal648g70g316g8g
Annoskoko puolitettuna4100g2875kcal324g35g158g4g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505