Kukkakaalikeitto

Paseeraa porkkanat, kukkakaali ja valkosipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattu basilika ja kiehuva kasvisliemi.

Vettä sen verran että vihannekset juuri ja juuri peittyvät.

Kun vihannekset ovat hieman kypsyneet, lisää 200g kevytsulatejuustoa.

Hyvää sellaisenaan.

Voit lisätä esim.

kylmäsavulohta tai katkarapuja halutessasi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 2628g632kcal47.6g57.8g7.9g60.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g1227g343kcal7.4g73g2.5g30.7g
Basilika, kuivattu 11g27kcal1.5g2.2g0.4g4.3g
Vesi, vesijohtovesi 3505g0kcal0g0g0g0g
Juusto, kevyt sulatejuusto, Pirkka 1 rkl701g1192kcal126.2g9.8g70.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g39g40kcal3g6.3g0.2g0.8g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g95g836kcal0g0g94.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16408g6141kcal371.4g298.2g351.4g192.6g
Valittu annoskoko8204g3071kcal185.7g149.1g175.7g96.3g
Annoskoko puolitettuna4102g1535kcal92.9g74.6g87.9g48.2g
Arvot/100g100g37kcal2.3g1.8g2.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=125104