Parsakaali-aurajuustokeitto

Keitä litra vettä, heitä sipulin silppu, kaksi viipaletta paloiteltua vaaleata leipää, parsakaalin palat sekä valkosipuli veteen ja keitä kunnes parsakaali on kypsä.

Sekoita joukkoon lihaliemikuutiot (ei tarvitse olla kanaliemikuutio voi olla muukin - itseltäni loppui kanaliemi, joten laitoin 1 kanaliemi ja 1 lihaliemi).

Sekoita Aura -juusto joukkoon sekä kerma kun juusto on sulanut.

Sauvasekoittimella soseuta keitto.

Mausta oman maun mukaan.

Itse laitoin pippurisekoitusta myllystä, valkosipulitabascoa, paprikajauhetta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Johanna43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aurajuusto1398g4755kcal279.7g0g405.5g0g
Sipuli 932g282kcal11.7g44.7g1.9g15.8g
Parsakaali brokkoli 4661g1634kcal215.4g90.9g14g116.5g
Liemikuutio, kanaliemi, Knorr (10g)187g503kcal22.4g24.2g35.4g0g
Kuohukerma (Castillo), annos 50g932g2965kcal21.4g28g307.7g0g
Valkosipuli 93g101kcal7.4g15.2g0.6g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16408g20480kcal1116g406g1530.2g268.6g
Valittu annoskoko8204g10240kcal558g203g765.1g134.3g
Annoskoko puolitettuna4102g5120kcal279g101.5g382.6g67.2g
Arvot/100g100g125kcal6.8g2.5g9.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411036