Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g1001g991kcal88g70g36g8g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g2801g4762kcal560.3g0g280.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 4402g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16408g11506kcal1296.6g140g632.2g16g
Valittu annoskoko8204g5753kcal648.3g70g316.1g8g
Annoskoko puolitettuna4102g2876kcal324.2g35g158.1g4g
Arvot/100g100g70kcal7.9g0.9g3.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505