Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g270g2430kcal0g0g270g0g
Tomaattimurska 3600g1058kcal20.2g190.8g7.2g68.4g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g3600g6120kcal684g0g360g0g
Sipuli (kuorittu)450g122kcal5.9g21.6g0.9g7.7g
Valkosipuli 180g195kcal14.2g29.3g1.1g3.8g
Suola, annos 3g45g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 18g50kcal2g6.9g0.6g4.8g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g45g167kcal5.9g27.9g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16416g20283kcal1464.4g553g1286g169.4g
Valittu annoskoko8208g10142kcal732.2g276.5g643g84.7g
Annoskoko puolitettuna4104g5071kcal366.1g138.3g321.5g42.4g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384773