Riisipuuro kaurajuomaan

Liota riisit yön yli vedessä.

Lisää kattilaan kiehumaan vesi kaurajuoma ja riisit.

Keitä kypsäksi hämmentäen pohjaan palamisen estämiseksi.

Mausta suolalla.

Nauti voisilmän tai kiisselin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g1503g5262kcal90.2g1142.5g25.6g30.1g
Vesi, vesijohtovesi 1203g0kcal0g0g0g0g
Luomu kaurajuoma (Oatly), annos 100g5412g1894kcal54.1g351.8g27.1g43.3g
Suola, annos 3g90g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16416g14311kcal288.6g2988.6g105.4g146.8g
Valittu annoskoko8208g7156kcal144.3g1494.3g52.7g73.4g
Annoskoko puolitettuna4104g3578kcal72.2g747.2g26.4g36.7g
Arvot/100g100g87kcal1.8g18.2g0.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389139