TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)626g1690kcal46.9g306.7g31.3g62.6g
Korppujauho 301g1102kcal31.6g225.4g3.1g15.9g
Vesi1805g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 662g944kcal82.7g2g67.8g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g4814g6258kcal1011g0g337g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16416g19988kcal2344.4g1068.2g878.4g157g
Valittu annoskoko8208g9994kcal1172.2g534.1g439.2g78.5g
Annoskoko puolitettuna4104g4997kcal586.1g267.1g219.6g39.3g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808