Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1080g7834kcal12.9g4.3g878g0g
Sokeri 2448g9936kcal0g2445.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 792g1130kcal99g2.4g81.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1440g4754kcal28.8g43.2g504g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2340g8029kcal238.4g1638g28.1g81.9g
Ruokasooda 36g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g36g112kcal4g21.6g2.5g10.1g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16416g63591kcal766.2g8310.2g2987.6g184g
Valittu annoskoko8208g31795kcal383.1g4155.1g1493.8g92g
Annoskoko puolitettuna4104g15898kcal191.6g2077.6g746.9g46g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436465