Kanakeitto

Keitä kanasuikaleet kypsiksi.

Lisää suikaloitu kaali, silputtu sipuli ja mausteet, kuten esim.

pippuri, suola.

Paista raastettu porkkana ja lisää keittoon.

Lopuksi lisää paprikan suikaleita.

Keitä vielä vähän aikaa ja mausta maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 821 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 992g276kcal11.8g40.3g2g20.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g306g86kcal1.8g18.2g0.6g7.7g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Mustapippuri 2.5g7kcal0.3g1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Broilerin koipireisi (Kanamestari), annos 300g750g1424kcal119.9g3.7g105g0g
Vesi, vesijohtovesi 4998g0kcal0g0g0g0g
Suippopaprika, makea, Pirkka171g43kcal1.5g7.9g0.7g3.3g
Lehtiselleri 51g6.5kcal0.6g0.6g0.1g0.5g
Peruna, keskikokoinen 60g868g521kcal13g112.9g0.9g7.8g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16420g4770kcal300.2g376.8g219g84g
Valittu annoskoko8210g2385kcal150.1g188.4g109.5g42g
Annoskoko puolitettuna4105g1193kcal75.1g94.2g54.8g21g
Arvot/100g100g29kcal1.8g2.3g1.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254472