Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 409g460kcal86.4g0g12.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 351g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g1.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Sipuli 47g14kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1645g973kcal175.8g8.2g25g2g
Valittu annoskoko823g486kcal87.9g4.1g12.5g1g
Annoskoko puolitettuna411g243kcal44g2.1g6.3g0.5g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564