Lohi-sipulikastike

Poista nahka lohesta ja paloittele se kuutioiksi.

Viipaloi sipulit.

Paista lohikuutiot ja sipulit pannulla.

Lisää ruokakerma ja creme fraiche.

Anna hautua hetki.

Mausta oman maun mukaan currylla, tinjamilla, mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoile riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Elsikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 350g684kcal65.4g0g47.2g0g
Pakastevihannekset (Rainbow), annos 100g146g51kcal3.5g6.9g0.7g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)146g124kcal1.5g5.1g10.2g0g
Creme Fraiche, Ingman, 5%117g93kcal3.7g7g5.8g0g
Sipuli 64g19kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1645g1943kcal149.8g44.2g128g2.2g
Valittu annoskoko823g971kcal74.9g22.1g64g1.1g
Annoskoko puolitettuna411g486kcal37.5g11.1g32g0.6g
Arvot/100g100g118kcal9.1g2.7g7.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73329