Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 12g108kcal0g0g12.2g0g
Sipuli (kuorittu)52g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6.1g6.4kcal0.5g1g0g0.1g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)4.4g3.1kcal0g0.4g0.2g0g
Currytahna punainen (Pirkka)4.4g11kcal0.1g0.4g1g0g
Pirkka luomu tomaattimurska437g131kcal6.1g28.4g2.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 262g349kcal22.1g46.2g5.2g13.1g
Hunaja 18g58kcal0.1g14.1g0g0g
Viinietikka 26g5.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1645g1373kcal59.2g186.2g41.8g28.2g
Valittu annoskoko822g686kcal29.6g93.1g20.9g14.1g
Annoskoko puolitettuna411g343kcal14.8g46.6g10.5g7.1g
Arvot/100g100g84kcal3.6g11.3g2.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570