Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen2665g3704kcal506.3g0g186.5g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)2665g800kcal29.3g143.9g5.3g0g
Sipuli 533g161kcal6.7g25.6g1.1g9.1g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g2132g2089kcal44.8g298.5g78.9g0g
Rypsiöljy 133g1178kcal0g0g133.2g0g
Basilika, tuore 69g19kcal2.2g0.7g0.6g1.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)27g27kcal2g4.5g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16448g15956kcal1182.6g946.4g811.4g21.6g
Valittu annoskoko8224g7978kcal591.3g473.2g405.7g10.8g
Annoskoko puolitettuna4112g3989kcal295.7g236.6g202.9g5.4g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210