Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1560g5353kcal159g1092g18.7g54.6g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g720kcal0g0g80g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g2800g4200kcal568.4g0g252g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g800g320kcal13.6g65.6g0.8g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g1080g616kcal10.8g151.2g10.8g15.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste600g2160kcal174g10.2g168g0g
Oregano, kuivattu 16g49kcal1.8g3.5g1.6g6.8g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16448g26904kcal1860.2g2655.4g1064.2g154.4g
Valittu annoskoko8224g13452kcal930.1g1327.7g532.1g77.2g
Annoskoko puolitettuna4112g6726kcal465.1g663.9g266.1g38.6g
Arvot/100g100g164kcal11.3g16.1g6.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444