Linssi-juustokeitto

Kuutioi kasvikset pieniksi, ja pehmitä pannulla öljyssä tomaattipyreen kanssa.

Lisää vesi ja liemikuutiot, linssit, hieman cayennepippuria (ja garam masalaa) ja keitä hiljaa poreillen 15-20 minuuttia kunnes linssit on kypsiä.

Ota kattila levyltä, lisää sulatejuusto ja anna sen sulaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 457 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Linssi, punainen, Go Green900g2923kcal215.9g440.8g9g107.9g
Sipuli 225g68kcal2.8g10.8g0.4g3.8g
Paprika punainen 765g224kcal7.2g34.4g3.1g14.5g
Porkkana 585g191kcal3.6g32.5g1.2g14.9g
Oliiviöljy 121g1074kcal0g0g121.4g0g
Tomaattisose tomaattipyree 135g103kcal6.1g17.4g0.3g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 4498g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 99g301kcal9.4g13.4g23.3g1.6g
Paprika-sipuli tuorejuusto (Rainbow), annos 200g900g1439kcal72g45g107.9g13.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16452g12647kcal634g1188.6g533.2g315g
Valittu annoskoko8226g6324kcal317g594.3g266.6g157.5g
Annoskoko puolitettuna4113g3162kcal158.5g297.2g133.3g78.8g
Arvot/100g100g77kcal3.9g7.2g3.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=215764