Eevaliin perinteinen jauhelihasoosi

Paista jauheliha öljyssä pannulla kypsäksi.

Ripottele sekaan jauhot ja anna niiden imeytyä jauhelihaan ja ruskistua hieman.

Lisää (vedenkeittimellä kiehuvaksi lämmitetty) vesi ja yksi liemikuutio, sekoittele ja anna kiehua alhaisella lämmöllä noin 5 minuuttia tai vähän kauemminkin.

Lisää kerma ja mausta makusi mukaan esim.

valkopippurilla, mustapippurilla, paprikajauheella,
suolaa ei tarvitse juuri lisätä koska liemikuutio on suolainen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 183 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, snellman360g611kcal43.2g0g36g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)10g28kcal0.9g1.8g1.9g0g
Vesi180g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)225g135kcal2.2g10.1g9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 27g93kcal2.7g18.9g0.3g0.9g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1647g2130kcal98g61.6g139.4g1.8g
Valittu annoskoko824g1065kcal49g30.8g69.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna412g533kcal24.5g15.4g34.9g0.5g
Arvot/100g100g129kcal5.9g3.7g8.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=305475