Kevyt pizzapohja

Sekoita jauhoihin 2,5 tl kuivahiivaa, ja sen jälkeen lämmin vesi, käsin sekoittaen.

Lopuksi lisää 2tl oliiviöljyä yhä käsin sekoittaen.

Jos taikina on liian kuivaa, niin lisää vettä, ei öljyä.

Itse teen tästä 1 (ravintolapizzan kokoisen) pyöreän pizzan, jonka jaan sitten miehen kanssa kahtia.

Laske täytteet erikseen.

Itse laitan juustoksi 5% Turunmaata, ja ihan ripotellen päälle nimeksi mozzarella-hyvin on kelvannut miehellekin!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 147 grammaa

Tso
AineksetMääräEnergiaPHRK
Durumvehnäjauho [1 dl] (Myllyn paras), annos 70g4917g17209kcal639.2g3441.7g73.8g0g
Vesi2810g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g225g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 281g2485kcal0g0g281g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16464g39386kcal1278.4g6883.4g709.6g0g
Valittu annoskoko8232g19693kcal639.2g3441.7g354.8g0g
Annoskoko puolitettuna4116g9847kcal319.6g1720.9g177.4g0g
Arvot/100g100g239kcal7.8g41.8g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142781