Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 5002g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g2001g780kcal14g180.1g0g52g
Sokeri 213g863kcal0g212.4g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g1000g3821kcal150g750.2g30g82g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16480g10928kcal328g2285.4g60g268g
Valittu annoskoko8240g5464kcal164g1142.7g30g134g
Annoskoko puolitettuna4120g2732kcal82g571.4g15g67g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970